2013. máj 24.

Musical készül Kaszatibi munkásságából

írta: the_daver
Musical készül Kaszatibi munkásságából

Már javában fut az Edda-musical, és... Oké, megállunk. Hagyunk egy kis időt, hogy ezt feldolgozza mindenki. Csak nyugodtan. Kilégzés. Belégzés. Kilégzés. Belégzés.Unikornisok és szivárvány. Minden rendben lesz. Oké? Megnyugodtunk? Mehetünk tovább? Nagyszerű.

Szóval Pataki Attila után egy újabb sztár munkásságából készül zenés színpadi előadás, ez pedig nem más, mint. Kaszatibi (igen, ez egy külön mondat, minden kubai óvodás tudja, hogy nem szerepelhet a két legenda neve egy mondatban). Megkerestük a musical rendezőjét, az elfeledett Rakonczai-testvért, Rakonczai Rómeót, aki boldogan válaszolt a kérdéseinkre.

"Egyáltalán nem" -reagált arra, hogy vajon mennyire volt nehéz összerakni az élet annyira különböző aspektusait bemutató dalokat. "Tizenhét" -válaszolt a dalok mennyiségét firtató kérdésünkre. "Nem" -ezt pedig arra kaptuk, hogy akar-e még valamit hozzátenni. A rövid beszélgetés alapján egyértelműen Rómeó a kedvenc Rakonczaink.

A musical a Kaszatibi: A Musical címen fog futni, és egy egyszerű srácról szól majd, aki szerelmes lesz, majd még szerelmes, és a végén továbbra is szerelmes, de azért meggyűlik a baja a szomszédjával. 

Szólj hozzá