2013. okt 04.

Botrány! Titkos csoport tartja kezében a Dohányboltokat

írta: the_daver
Botrány! Titkos csoport tartja kezében a Dohányboltokat

Mi mindig is sejtettük, hogy valami nem stimmel a Nemzeti Dohányboltokkal kapcsolatban, de csak egy egyszerű, mezei, mondhatni szokásos korrupciós rutinra gyanakodtunk, de olyan információk jutottak a szerkesztőségünk birtokába, ami teljesen új megvilágításba helyezi a dolgokat, történelmi perspektívát adva az ügynek.

Forrásunk, egy neve elhallgatását kérő debreceni aneszteziológus/kártyajós/megélhetési politikus beavatott minket a Dan Brown-regénybe illő titokba: a Dohányboltokat nem az állam, hanem az azt irányító Tabakkkőművesek (igen, három K...) Szövetsége találta ki. A tabakkkőműves szervezet több száz éve működik, és olyan történelmi figurák voltak a tagjai között, mint George Washington, Csin Si Huang-ti, az Apollo-14 legénysége, Tommy Lee Thomas vagy (hogy magyar példát említsünk) Lagzi Lajcsi.

A tabakkkőművesek nem olyan ártatlan szervezet, mint amilyennek gondolnánk őket, gonoszságukban és kegyetlenségükben még a rettegett Első Galaktikus Birodalmon is túltesznek. Ők állnak megannyi történelmi tragédia mögött, példaként említhetjük (a teljesség igénye nélkül) a Titanic elsüllyedését, a dinoszauruszok kipusztulását okozó kataklizmát, a Twilight könyv- és filmsorozatot vagy azt a sokkot, ami a köztudatban csak mint a 2012-es X-Faktor él.

Egyelőre még nem tudni, mi a tabakkkőművesek célja a Dohányboltokkal, de a legóvatosabb becslések szerint is minimum az, hogy egy titkos mikrochipet juttassanak a cigi által a szervezetbe, amit majd egyszerre aktiválnak Brüsszelből/Tel-Avivból/New York-ból/Pekingből/a Marsról (kívánt rész aláhúzandó). A tabakkkőművesek viszonya a gyíkemberek felé egyelőre nem ismert.

Figyelem: Sokaknak problémája van azzal, hogy megkülönböztesse a humort a valóságtól, a szatírát a ténytől, számukra itt és most leírjuk, hogy elkerüljük a kellemetlen félreértéseket: EZ NEM VICC!!4! Ez a valóság, nyissátok ki a szemeteket! Ébredjetek fel a Mátrixból, mentsétek az életeteket!!négy4!

Szólj hozzá